Am terminat Facultatea de Istorie a Universitatii Bucuresti, dar sunt director adjunct la o firma de organizari de evenimente, de 14 ani organizez evenimente medicale: congrese, conferinte, simpozioane etc.
Anul trecut insa (2020), am avut de “organizat” cel mai greu “eveniment “din viata mea: intalnirea cu cancerul de san.
Sunt convinsa ca nimic nu e intamplator in viata si experienta cancerului a fost pentru mine cel mai bun “curs” de dezvoltare personala.
Am invatat din aceasta experienta lectia iertarii, a iubirii si a recunostintei.
Astazi imi doresc ca femeile sa inteleaga un adevar dovedit prin studii: cancerul descoperit in faze incipiente poate fi vindecat- screeningul salveaza vieti!

CINE SUNTEM?
Catalina Dinu
Iulia Busuioc
Eram jurnalistă când, după aproape 6 luni de investigații, am primit diagnosticul de cancer de sân. Se întâmpla în aprilie 2012. Am trăit experiența cancerului cu bune și cu rele: chimioterapie, mastectomie și disecare pe viu a emoțiilor.
Am salutat în trecere moartea la 32 de ani – vârstă la care oamenii trăiesc de obicei de parcă ar fi nemuritori. Dar am stors până la ultima picătură tot ce mi-a putut oferi această boală și am mers mai departe.
Mi-am făcut ordine în viață și am decis să-mi schimb jobul. Am renunțat la jurnalism și am luat-o de la zero în comunicare și marketing online. A fost domeniul care m-a adus în campania „Povestea ta, de ziua noastră”, unde le-am cunoscut pe Cătălina și Florina. Acolo au germinat semințele asociației „Împreună pentru viață”. Pentru că viața continuă și merită trăită și dincolo de cancer.
Adina Uifălean
Aveam 26 de ani când am descoperit pentru prima dată că am cancer.
Alimentația precară, compusă din multă mâncare comandată, lipsa de vitamine, neatenția la stres, traumele adunate dea lungul anilor, m-au adus în punctul culminant al sănătății mele.
De atunci au trecut ani până acum, ani în care am trecut prin multe încercări emoționale, multe cure de chimio de mai multe feluri, recalibrare corporală, RECIDIVĂ și chiar un transplant autolog de celule. Acum, mă pot declara învingătoare.
Faptul că am văzut mulți oameni descurajați în lupta cu această boală, m-a îndemnat să îmi folosesc experiența întinzând o mână de ajutor și altor persoane care au trecut sau trec prin această experiență.