CHESTIONAR

CHESTIONAR PRIVIND UTILITATEA UNOR MATERIALE DE INFORMARE ÎN COMUNICAREA VEȘTILOR PROASTE DE CĂTRE SPECIALIȘTII DIN ONCOLOGIE


chestioanar-materiale
Q1. Dumneavoastră cât de frecvent vă întâlniți cu situația de a fi nevoie să comunicați vești proaste (cu privire la diagnostic, eficiența tratamentului etc.) pacienților?
Q2. Cum ați evalua nevoia dumneavoastră de a primi informații suplimentare cu privire la strategii de comunicare a veștilor proaste pacienților?
Q3. Cât de preocupat sunteți de îmbunătățirea abilităților dumneavoastră de a comunica veștile proaste pacienților?
Q4. Care sunt sursele de informare pe care le-ați utilizat de-a lungul carierei pentru a vă construi sau îmbunătăți strategia de comunicare a veștilor proaste?
Q5. În ce măsură considerați că este nevoie de materiale informative, precum pliante și broșuri, privind comunicarea veștilor proaste și care să se adreseze specialiștilor din domeniul oncologiei?
Q5.1 De ce spuneți asta?
Q6. Ce actori considerați că ar trebui să fie implicați în redactarea unor astfel de materiale informative, privind comunicarea veștilor proaste, adresate medicilor și specialiștilor din domeniul oncologiei? (BIFAȚI TOATE VARIANTELE CARE CORESPUND)
Q7. Dumneavoastră personal, în ce măsură considerați că v-ar fi utile astfel de materiale informative?
Q8. În ce măsură considerați că este nevoie de materiale informative, precum pliante și broșuri, privind importanța sprijinului psiho-oncologic, adresate pacienților?
Q8.1. De ce spuneți asta?
Q9. Ce actori considerați că ar trebui să fie implicați în redactarea unor astfel de materiale informative privind importanța sprijinului psiho-oncologic, adresate pacienților? (BIFAȚI TOATE VARIANTELE CARE CORESPUND)
În continuare am să vă rog să completați câteva date despre profilul dumneavoastră personal și profesional; vă asigur că acestea vor fi folosite doar în scopul prelucrării statistice ale răspunsurilor și nu ne interesează numele respondenților sau identificarea persoanelor care au dat un răspuns sau altul. Vă mulțumim!
SD1. Genul dumneavoastră: